Image

OVER ONS

VOLT BIKES

Welkom bij Volt Bikes, dé toonaangevende fatbike specialist van Nederland! Bij Volt Bikes draait alles om avontuur, vrijheid en de passie voor unieke fietservaringen. Wij zijn begonnen als Echopper Specialist en hebben onze liefde voor bijzondere tweewielers al snel uitgebreid naar de opwindende wereld van de Fatbikes.

Onze geschiedenis

Het verhaal van Volt Bikes begon met een duidelijke visie: het leveren van hoogwaardige elektrische tweewielers die niet alleen efficiënt zijn, maar ook een opwindende reis mogelijk maken. Wat begon als een focus op Echoppers, evolueerde al snel naar een diepe betrokkenheid bij de wereld van Fatbikes. Onze reis heeft ons gevormd tot dé Fatbike Specialist van Nederland.

“Bij Volt Bikes draait alles om het omarmen van avontuur, het voelen van de wind in je haren en het ervaren van het ultieme gevoel van vrijheid op twee wielen.”

Ons team

Bij Volt Bikes geloven we in de kracht van samenwerking en passie. Ons team bestaat toegewijde individuen die elk hun unieke expertise en enthousiasme inbrengen. Samen delen we de missie om kwalitatieve fatbikes en elektrische fietsen te leveren die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en duurzaamheid.

Wat wij doen, is het bundelen van onze krachten om fietsliefhebbers te voorzien van ongeëvenaarde ervaringen. Wij geloven in de kracht van samenwerking en delen een gemeenschappelijk doel: jou voorzien van de perfecte fatbike-ervaring.

Ontdek de wereld van Volt Bikes en ervaar de vrijheid van het fietsen op een hoger niveau.

Ontdek de wereld van Fatbikes en ervaar de vrijheid van het fietsen op een hoger niveau. Een fatbike kopen doe je Voltbikes.nl, dé specialist van Nederland.

Fatbike ouxi v8 met achterzitje

Onze locatie

Het kloppende hart van Volt Bikes bevindt zich in Bergen op Zoom, waar ons hoofdkantoor is gevestigd. Hier komen ideeën tot leven, en hier streven we ernaar om onze klanten de beste service en expertise te bieden. Daarnaast hebben we servicepunten verspreid over heel Nederland, zodat we altijd dichtbij zijn om jouw fietservaring te optimaliseren.

Servicepunten door heel Nederland

Om jouw ervaring met Volt Bikes nog beter te maken, hebben we servicepunten verspreid over heel Nederland. Of je nu technisch advies nodig hebt, onderhoud wilt laten uitvoeren of gewoon even wilt bijpraten over jouw fietsavonturen, onze servicepunten zijn altijd binnen handbereik.

Onze missie

Bij Volt Bikes is onze missie eenvoudig: jou voorzien van de ultieme fatbike-ervaring. Of je nu een doorgewinterde off-road fietser bent of gewoon op zoek bent naar een opvallende, duurzame manier van transport, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Stap binnen in de wereld van Volt Bikes en ontdek hoe wij avontuur, kwaliteit en stijl samenbrengen op twee wielen. Welkom bij dé Fatbike Specialist van Nederland – welkom bij Volt Bikes.

Stap binnen in de wereld van Volt Bikes en ontdek hoe wij avontuur, kwaliteit en stijl samenbrengen op twee wielen. Welkom bij Voltbikes.nl, – dé Fatbike Specialist van Nederland.

SECRET DISCOUNT deal

Sta je op het punt om een Fatbike aan te schaffen? Dan hebben wij een secret deal. Stuur ons een WhatsApp-berichtje met “secret” en ontvang dit unieke cadeau bij je fatbike.