Windgoo

Welkom in de wereld van elektrische fietsen!  Wil je een elektrische Fatbike kopen? Hier ontdek je de hipste en groenste manier van vervoer, vol vrijheid en gemak. Check onze te gekke collectie hoogwaardige fatbikes van het merk Windgoo.

Vind hier jouw ideale fietsmaatje voor zorgeloos cruisen. Doe mee aan de e-bike fatbike revolutie en ervaar het zelf met ons coole en gevarieerde aanbod fatbikes op voltbikes.nl!

BEKIJK OOK:

Ontdek de Windgoo Fatbikes

Windgoo biedt een uitgebreid assortiment elektrische fatbikes, vouwfietsen en steps ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften en voorkeuren. Elk model combineert geavanceerde technologieën met hoogwaardige materialen voor een comfortabele en plezierige rijervaring.

B20 6.0Ah, B20 7.5Ah, B20 Pro 7.5Ah: Krachtige prestaties 

De B20-serie van Windgoo biedt verschillende opties, van de 6.0Ah tot de Pro 7.5Ah, elk met krachtige prestaties en betrouwbare energievoorziening. Of je nu kiest voor de standaard B20 met 6.0Ah batterij of de geavanceerde B20 Pro met 7.5Ah, je kunt rekenen op moeiteloze en krachtige ritten.

F1 met mand of zonder mand: Stijlvol en handig

De Windgoo F1 is verkrijgbaar in twee varianten, met en zonder mand. Deze compacte elektrische step combineert stijlvol design met handige functionaliteit, waardoor je gemakkelijk door de stad kunt manoeuvreren terwijl je al je benodigdheden bij de hand hebt.

E20, E20 Pro: Comfortabel en betrouwbaar

De Windgoo E20-serie biedt comfortabele en betrouwbare elektrische steps voor dagelijks gebruik. Of je nu kiest voor de standaard E20 of de geavanceerde E20 Pro, je geniet van een soepele en plezierige rijervaring, ideaal voor stedelijke verkenningen.

F5, F21 Pro, F22 Pro: Robuust en veelzijdig

De F5, F21 Pro en F22 Pro van Windgoo zijn robuuste elektrische steps die geschikt zijn voor diverse terreinen en omstandigheden. Met hun krachtige motoren en stevige constructie bieden ze betrouwbare prestaties en veelzijdigheid, zodat je elk avontuur met vertrouwen tegemoet kunt gaan.