Image

Fiscale voordelen elektrische fiets en fatbike​

Ontdek de voordelen van afschrijven en fiscale regelingen

Welkom bij Volt Bikes, dé bestemming voor liefhebbers van elektrische fatbikes en e-bikes. Ontdek de wereld van avontuurlijk fietsen met onze uitgebreide collectie fatbike, ontworpen voor maximale kracht en stabiliteit op elk terrein.

In een tijd waar duurzaamheid en mobiliteit prioriteit hebben, overwegen steeds meer ondernemers de aanschaf van zakelijke fietsen. Of het nu gaat om het belonen van personeel, het aanbieden van leenfietsen aan klanten, het bezorgen van pakketjes, of simpelweg profiteren van fiscale voordelen, zakelijk fietsen is een slimme investering. Dit artikel bekijkt de mogelijkheden voor de aanschaf van zakelijke fietsen en de voordelen van afschrijven, met specifieke aandacht voor regelingen zoals de KIA-regeling en het schenken van fietsen aan personeel.

Waarom zakelijk Fietsen?

Zakelijk fietsen biedt diverse voordelen. Niet alleen draag je bij aan een duurzamere wereld, maar je kunt ook profiteren van aantrekkelijke fiscale regelingen. Denk aan de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), die ondernemers de mogelijkheid biedt om investeringen, waaronder de aanschaf van bedrijfsfietsen, fiscaal te stimuleren.

KIA-regeling: Fiscaal Voordeel voor Ondernemers

De KIA-regeling stelt ondernemers in staat om een deel van hun investeringen af te trekken van de belasting. De aanschaf van zakelijke fietsen kan hierdoor een aanzienlijke fiscale aftrekpost opleveren. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de voorwaarden en het maximale bedrag dat je kunt aftrekken.

Personeelsbeloningen: Fiets als Geschenk

Een fiets is niet alleen een praktisch vervoermiddel, maar ook een waardevol geschenk voor je personeel. Het schenken van een fiets aan medewerkers bevordert niet alleen een gezondere levensstijl maar draagt ook bij aan een positieve werksfeer. Fiscale voordelen zijn verbonden aan het schenken van fietsen aan personeel, maar het is essentieel om op de hoogte te zijn van de regels en voorwaarden.

Zakelijk gebruik: Fiets als leenfiets en zezorgfiets

Bedrijven ontdekken steeds meer de veelzijdigheid van zakelijke fietsen. Of het nu gaat om het aanbieden van leenfietsen aan klanten, het bezorgen van pakketjes, of als algemene bedrijfsfiets, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een zakelijke fiets draagt niet alleen bij aan de efficiëntie van je bedrijfsvoering maar versterkt ook je groene imago.

Vertrouwd zaken doen met VoltBikes.nl

Alles met factuur en garantie

Bij Voltbikes.nl begrijpen we de specifieke behoeften van ondernemers op het gebied van zakelijke fietsen. We bieden een breed assortiment hoogwaardige elektrische en gewone fietsen, geschikt voor diverse zakelijke doeleinden. Of je nu zoekt naar een robuuste leenfiets, een snelle bezorgfiets, of een stijlvolle fiets als personeelsgeschenk, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

7 dagen per week telefonisch bereikbaar

Bij Voltbikes.nl begrijpen we dat mobiliteit cruciaal is voor het succes van jouw onderneming. Daarom zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste zakelijke fiets. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over de beste opties die passen bij jouw specifieke behoeften.

Investeer in zakelijke mobiliteit

Het aanschaffen van een zakelijke fiets biedt niet alleen praktische voordelen voor je bedrijf, maar kan ook leiden tot aantrekkelijke fiscale voordelen. Of je nu gebruikmaakt van de KIA-regeling, fietsen schenkt aan je personeel, de fiets inzet voor zakelijke doeleinden, of alle bovenstaande opties combineert, investeren in zakelijke mobiliteit is een slimme zet. Bij Voltbikes.nl streven we ernaar ondernemers te ondersteunen bij het maken van weloverwogen keuzes op het gebied van zakelijke mobiliteit.

Overleg met de Boekhouding voor optimaal voordeel

Het investeren in zakelijke mobiliteit, zoals het aanschaffen van een fiets voor je onderneming, biedt niet alleen directe voordelen voor je bedrijfsvoering maar kan ook fiscale voordelen met zich meebrengen.

Fiscale aanpak

Om echter optimaal te profiteren van deze voordelen, raden we je aan om te overleggen met je boekhouding of financiële afdeling. Elke onderneming is uniek, en de beste fiscale aanpak kan variëren op basis van je specifieke situatie en behoeften. Door te overleggen met professionals (je financiële afdeling, fiscalist of administratiekantoor) die bekend zijn met de laatste wet- en regelgeving, kun je ervoor zorgen dat je de juiste stappen zet en het maximale voordeel behaalt uit de investering in zakelijke mobiliteit. Zij kunnen je adviseren over de KIA-regeling, het schenken van fietsen aan personeel en andere relevante fiscale aspecten.

Bij Voltbikes.nl staan we klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste zakelijke fiets voor jouw onderneming. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jouw mobiliteits-doelen kunnen verwezenlijken. Investeer in succes, investeer in mobiliteit, en overleg met je financiële team voor de meest optimale zakelijke fietsoplossingen.

Meer informatie op de website van de Belastingdienst.nl

Daarnaast moedigen we ondernemers aan om een bezoek te brengen aan de website van de Belastingdienst voor uitgebreide en actuele informatie over fiscale voordelen met betrekking tot zakelijk fietsen. Bij Voltbikes.nl zorgen wij ervoor dat alle aankopen worden geleverd met een duidelijke factuur, waardoor ondernemers de benodigde gegevens eenvoudig kunnen verwerken in hun administratie. 

Waarom zakelijk een Elektrische fatbike van Volt Bikes?

Voltbikes.nl is dé specialist voor fatbikes in Nederland en België. Bij Volt Bikes gaan we verder dan alleen het aanbieden van fatbikes; we bieden een complete ervaring, van hoogwaardige producten tot gepersonaliseerde service. Onze uitstekende geverifieerde google-reviews liegen er niet om. Kies voor Volt Bikes en omarm avontuur, betrouwbaarheid en innovatie op twee wielen. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor het aanschaffen van een zakelijke fiets. Wij leveren alles met factuur en garantie, zodat je met een gerust hart kunt investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Investeer in mobiliteit, investeer in succes met Voltbikes.nl!

Bekijk hier onze collectie online of kom langs in de winkel en vind de perfecte elektrische fatbike.

“Volt Bikes – Jouw Partner in Elektrische Fietsen.”

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

Maik Maikel
Maik Maikel
17/03/2024
super goede en snel geholen door de Klantenservice. de bestelling was makkelijk en het ontvangen van de Fatbike ging sneller dan de hartloper uit Sherwood Content.✨👏🏾
asad sadfdfs
asad sadfdfs
16/03/2024
Perfecte service en materiaal en vriendelijke ontvangst 👍
Maraz Karapinar
Maraz Karapinar
16/03/2024
Goeie levering goeie fatbikes top!👍
Inge Bruins
Inge Bruins
13/03/2024
Super service, fietsen werden vlot bezorgd. Telefonisch goed bereikbaar en erg vriendelijk en klant gericht
Mattiaz Derewianka
Mattiaz Derewianka
13/03/2024
Snelle. Levering en goed contact top winkel
Lolo Sebregts
Lolo Sebregts
08/03/2024
Snelle levering en heel erg klantvriendelijk top bedrijf 👍
Henrique Pontes
Henrique Pontes
08/03/2024
good and perfect services !
Jan Wildeman
Jan Wildeman
07/03/2024
Wij hebben de Fatbike in de avonduren besteld en de volgende ochtend werden wij gebeld dat de bike nog dezelfde dag bezorgt zou worden. We zijn ook zeer tevreden over de klantenservice via what's app, die erg vriendelijk en behulpzaam zijn. Het is een hele mooie bike voor een goede prijs alles netjes gemonteerd en thuis afgeleverd.
Lea van Coeverden
Lea van Coeverden
07/03/2024
Als ik ergens geen spijt van heb is het naar Halsteren rijden om het beste advies te krijgen voor een electrische fiets die opvouwbaar is. Wat een service en kennis van zaken! Ben heel erg tevreden en dit bedrijf is een aanrader!
SECRET DISCOUNT deal

Sta je op het punt om een Fatbike aan te schaffen? Dan hebben wij een secret deal. Stuur ons een WhatsApp-berichtje met “secret” en ontvang dit unieke cadeau bij je fatbike.