Image

SHOWROOM & WERKPLAATS

SHOWROOM

U bent van harte welkom in onze showroom. Bij ons is de deur open voor jou, zeven dagen per week, van 09.30 uur ‘s ochtends tot 17.00 uur. Op zondag staan we graag voor je klaar, maar enkel op afspraak.

In onze showroom vind je een indrukwekkende selectie van meer dan 20 verschillende fatbikes. Wij hebben voor elk wat wils. Onze fatbikes zijn stuk voor stuk hoogwaardige modellen die klaarstaan om ontdekt te worden.

Natuurlijk begrijpen we dat het kiezen van de juiste fatbike een belangrijke beslissing is, en daarom nodigen we je uit om een proefrit te maken. Voel de kracht en het comfort van onze fatbikes zelf en ontdek welke het beste bij jouw behoeften past.

Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies. Of je nu nieuw bent in de wereld van fatbikes of een ervaren rijder bent, we staan klaar om je te helpen de perfecte fatbike te vinden.

Kom langs in onze showroom en dompel jezelf onder in de opwindende wereld van fatbikes. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de fatbike van je dromen. Tot ziens in onze showroom!

WERKPLAATS

Bij Volt Bikes gaan we nog een stap verder om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van je fatbike. Naast onze uitgebreide showroom hebben we ook een eigen werkplaats voor alle reparaties en onderhoudsdiensten. Of het nu gaat om routine-onderhoud, het oplossen van technische problemen of het uitvoeren van reparaties, ons ervaren team van technici staat klaar om je fatbike weer in topconditie te brengen.

We begrijpen dat gemak en toegankelijkheid essentieel zijn als het gaat om het onderhouden van je fatbike. Daarom hebben we meerdere servicepartners verspreid over het hele land. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid om dezelfde hoogwaardige service te bieden die je van Volt Bikes gewend bent. Dit betekent dat waar je ook bent, je kunt rekenen op professioneel onderhoud en snelle reparaties in de buurt.

Bij Volt Bikes geloven we in de totaalervaring van het bezitten van een fatbike. We zijn er om ervoor te zorgen dat je altijd zorgeloos kunt genieten van je rit. Onze werkplaats en servicepartners zijn er om ervoor te zorgen dat je fatbike in optimale staat blijft en je altijd klaar bent om op pad te gaan.

Kies voor Volt Bikes en ervaar niet alleen hoogwaardige fatbikes, maar ook een toegewijd team dat altijd voor je klaarstaat, waar je ook bent in het land. Wij zijn er om jouw fatbike ervaring soepel en plezierig te maken.

SECRET DISCOUNT deal

Sta je op het punt om een Fatbike aan te schaffen? Dan hebben wij een secret deal. Stuur ons een WhatsApp-berichtje met “secret” en ontvang dit unieke cadeau bij je fatbike.