Image

VERZENDEN & RETOURNEREN

VERZENDEN

Levertijd van je fatbike
Volt Bikes levert, indien op voorraad dezelfde dag of binnen 1-3 dagen

Ophalen van jouw bestelling
Wil je liever je fatbike zelf komen ophalen? Je kunt contact opnemen via 06-20649737.

Verzendkosten

Volt Bikes rekent geen verzendkosten!
Dit geldt voor zowel leveringen in Nederland als België

RETOURNEREN

 1. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 2. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het goed fysiek in bezit krijgt.
 3. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan het bedrijf retourneren, conform de door het bedrijf verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Wanneer gebruikssporen zichtbaar zijn, of kilometerstanden boven de 5 kilometers staan, kan het product NIET geretourneerd worden. (Indien anders overeengekomen)
 4. Om het herroepingsrecht uit te oefenen is de consument verplicht binnen 14 dagen na ontvangst van het product dit kenbaar te maken bij ons.
 5. Wij brengen 100,- euro leveringskosten kosten in rekening in geval van retourneren.
 6. Eventuele terugbetaling geschiedt binnen 14-28 dagen.
 7. De eventuele kosten die wij aan payin3, Klarna, Paypal moeten afstaan worden door berekend aan de klant.
 8. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan het bedrijf. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending
 9. Indien consument na afloop van de in dit artikel genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht en het product niet aan het bedrijf heeft teruggezonden, is de koop een feit.
 10. Retourneren is voor kosten van de consument.
 11. Om te weten naar welk retourneeradres teruggestuurd kan worden dient er contact opgenomen te worden met de klantenservice via 06 20649737.

ANNULEREN

Wanneer u besluit een bestelling te annuleren en u heeft gekozen voor een betaalmiddel zoals in3, Klarna, of een ander betaalmiddel dat het bedrag financiert voordat u het zelf moet betalen, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor ons als bedrijf. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoogte van het bedrag en kunnen variëren tussen de 50 en 150 euro per fiets. Deze kosten worden vervolgens doorberekend aan u als klant. Echter, wanneer u heeft betaald met een ander betaalmiddel zonder financiering, is het vaak niet noodzakelijk om extra kosten te verwachten. Toch is het van groot belang om altijd eerst contact met ons op te nemen alvorens tot annuleren over te gaan. Op die manier kunnen wij u bevestigen of er kosten verbonden zijn aan de annulering. Dit voorkomt onaangename verrassingen en zorgt voor een heldere afhandeling van de annulering.

De genoemde kosten gelden specifiek voor bestellingen die pas na 3 uur worden geannuleerd. Echter, het is belangrijk op te merken dat indien er al kosten zijn gemaakt door de planning, rijklaarkosten, of bijvoorbeeld gemonteerde accessoires, het altijd mogelijk is dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze bijkomende kosten variëren afhankelijk van de specifieke situatie. Daarom raden wij altijd aan om contact met ons op te nemen voordat u tot annuleren overgaat, zodat wij de eventuele kosten kunnen bevestigen en u van dienst kunnen zijn bij een heldere afhandeling van de annulering.

Is het niet duidelijk of heeft u hier vragen over? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

SECRET DISCOUNT deal

Sta je op het punt om een Fatbike aan te schaffen? Dan hebben wij een secret deal. Stuur ons een WhatsApp-berichtje met “secret” en ontvang dit unieke cadeau bij je fatbike.