Image

FATBIKE FATBIKE ONDERHOUDSPAKKET

Bij Voltbikes.nl begrijpen we de essentie van jouw e-bike. Of je ervoor kiest om deze naar ons te brengen of dat wij hem bij jou ophalen, wij behandelen hem met dezelfde zorg alsof het onze eigen fiets is. 

BASIS

1 JAAR ONDERHOUD
99
 • 2x ONDERHOUDSBEURT

PLUS

2 JAAR ONDERHOUD
149
 • 3X ONDERHOUDSBEURTS
Populair

EXTRA

3 JAAR ONDERHOUD
249
 • 5X ONDERHOUDSBEURT

ONDERHOUD FATBIKE

Voltbikes.nl biedt uitgebreide service en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw elektrische fiets altijd in optimale conditie verkeert. We begrijpen dat je kostbare tijd hebt en niet zonder je e-bike wilt zijn. Daarom streven we ernaar om reparaties en onderhoudsbeurten efficiënt uit te voeren, zodat je snel weer op weg kunt. Voor een losse onderhoudsbeurt rekenen wij een bedrag van €64,95. 

Je kunt je fatbike op afspraak afleveren in een van onze service-locaties, profiteren van onze pick-up ophaaldienst (hier zitten kosten aan verbonden), en in sommige gevallen voeren we in overleg het onderhoud op locatie uit.  

WAT DOEN WIJ TIJDENS EEN ONDHOUDSBEURT?

Wanneer wij je fiets onderhouden, voeren wij de volgende handelingen uit:

 • Grondige inspectie van de hele fiets.
 • Ketting op de juiste spanning brengen.
 • Aanspannen van alle moeren, bouten, trapas en wielas.
 • Reinigen van de remmen om roestvorming te voorkomen.
 • Afstellen van de remmen
 • Controle van de verlichting.
 • Aanpassen van de spanning van de spaken.
 • Smeren van alle bouten, moeren, trap-as, wiel-as en de ketting.
 • Afstellen van de versnellingen.
 • Banden nalopen en op de juiste spanning brengen.
 

REPARATIES IN OVERLEG

Houd er rekening mee dat eventuele reparaties die buiten het hierboven genoemde vallen, kunnen leiden tot extra kosten. Je kan altijd een offerte aanvragen bij onze monteur voor meer informatie over mogelijke aanvullende reparaties.

Voordat we beginnen met eventuele reparaties die niet binnen de garantie vallen, bespreken we altijd de kosten met jou. Als er onderdelen moeten worden vervangen, maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen om de prestaties en betrouwbaarheid van je elektrische fiets te waarborgen.

ERVAREN MONTEURS

Onze onderhoudsbeurten gaan tot het uiterste. Elk onderdeel van de fiets wordt zorgvuldig geïnspecteerd en grondig nagekeken, zodat alles weer in perfecte staat verkeert. Onze ervaren monteurs leveren professionele service en geven je elektrische fiets de aandacht die hij verdient. Bij Voltbikes.nl streven we ernaar om jouw elektrische fiets in topconditie te houden, zodat je altijd zorgeloos kunt genieten van je rit.

Voltbikes.nl specialiseert zich in de reparatie van fatbikes van alle merken, waarbij we hoogwaardige reparaties garanderen dankzij korte communicatielijnen met fabrikanten.

FATBIKE REPARATIES

Als dé specialist in Fatbike reparatie, nemen wij bij Voltbikes.nl alle werkzaamheden rondom fatbikes aan, van het vervangen van accu’s tot het aansluiten van displays en het vervangen van banden. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en zorgen voor een grondige schoonmaakbeurt, waardoor je op een fiets wegrijdt die als nieuw aanvoelt.

Voor transparante prijzen bespreken we altijd vooraf de mogelijke kosten. Een gemiddelde fatbike-reparatie bij ons kost tussen de €69 en €95 euro. Om de Fatbike volledig te analyseren en problemen vast te stellen, vragen wij een bedrag van €49, waarvan de kosten vervallen als we de reparatie uitvoeren.

Voltbikes.nl beschikt over een eigen werkplaats in Halsteren waar onze specialisten alle onderhoud en reparaties uitvoeren. Of je nu te maken hebt met een lekke band, een kapotte kabelboom, of piepende remmen, bij Voltbikes.nl zorgen we ervoor dat jouw e-bike de aandacht krijgt die het verdient. Kom je niet uit de omgeving? Wij hebben service-locaties door heel Nederland.

Je kunt je fatbike op afspraak afleveren in een van onze service-locaties, profiteren van onze pick-up ophaaldienst (hier zitten kosten aan verbonden), en in sommige gevallen voeren we in overleg zelfs kleine reparaties op locatie uit.

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

Jordan
Jordan
29/01/2024
Great service with good communication and honest advice. Highly recommend their services.
Robin Van der Veer
Robin Van der Veer
27/01/2024
Super fijne service, denken mee met de bestelling en leveren super snel! Mocht ik nog een fatbike willen bestel ik er hier zeker weer 1!
Robbe Schepens
Robbe Schepens
27/01/2024
Heel vriendelijk personeel, we werden goed geholpen. Mooie fiets
Leyla Alattas
Leyla Alattas
25/01/2024
Ik was enorm verrast van de snelle levering! Ook het personeel was supervriendelijk en behulpzaam. Zelfs de chauffeur! De V20 is voor mijn 16jarige dochter en die is helemaal happy, dus ik ook! Zeker een aanrader om bij Voltbikes te bestellen. Ik overweeg om er ook een voor mezelf aan te schaffen🤭
Rowan Hoogakker
Rowan Hoogakker
25/01/2024
Echt niks te klagen over dit bedrijf! Makkelijke site, super snelle levering (zelfde dag) en hele vriendelijke bezorger! Dit is een aanrader als je snel een fiets wilt bezitten
Manuel Sietsema
Manuel Sietsema
21/01/2024
Snelle levering alles is mogelijk en alles op voorraad, ben op afstand super geholpen met de fatbike aanschaf en netjes en super snel geleverd.. zeker een aanrader voor je nieuwe fatbike.
El
El
20/01/2024
Vandaag hier een fatbike gehaald, super service en kwaliteit!
stefan van dijk
stefan van dijk
20/01/2024
Zeer goede en snelle service! Gisteren een fiets gekocht en vandaag kon ik hem al afhalen zeer blij met de fiets!

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!
SECRET DISCOUNT deal

Sta je op het punt om een Fatbike aan te schaffen? Dan hebben wij een secret deal. Stuur ons een WhatsApp-berichtje met “secret” en ontvang dit unieke cadeau bij je fatbike.