Image
Fietsplan fatbike

Fatbike Fietsplan: Wat zijn de mogelijkheden?

Fietsplan via Voltbikes.nl

Als de dagelijkse files en de drukte van het openbaar vervoer je dagelijkse routine beïnvloeden, overweeg dan de overstap naar een duurzamer, gezonder en leuker alternatief: fietsen naar het werk! Bij Voltbikes.nl zijn we gepassioneerd over het bevorderen van een actieve levensstijl en hebben we de perfecte oplossing voor je: onze legale fatbikes. En het beste nieuws? Je kunt ze aanschaffen via het fietsplan van je werkgever!

 

Waarom fietsen naar het werk?

Fietsen naar het werk biedt talloze voordelen, niet alleen voor jou persoonlijk, maar ook voor het milieu en je portemonnee. Het vermindert stress, verbetert je conditie en draagt bij aan een duurzamere samenleving. Met de opkomst van het Nationaal Fietsplan en de werkkostenregeling (WKR) wordt het nu nog gemakkelijker en voordeliger om een fiets aan te schaffen.

 

Hoe Werkt Het Fietsplan bij Voltbikes.nl?

  1. Overleg met je Werkgever: Praat met je werkgever over de mogelijkheid om een fiets aan te schaffen via het fietsplan. Ontdek het beschikbare budget en de voorwaarden.
  2. Kies Jouw Perfecte Fatbike: Ontdek ons assortiment legale fatbikes op Voltbikes.nl. Kies de fiets die bij jou past, zowel qua stijl als prestaties.
  3. Dien Je Fietsplan In: Neem contact met ons op via [deze link] om je fietsplan in te dienen. Wij staan klaar om je te begeleiden door het proces.
  4. Betalingsopties: Bespreek met je werkgever de betalingsmogelijkheden. Je kunt zelf betalen en later declareren, je werkgever kan de factuur ontvangen, of je kunt gebruikmaken van een bemiddelaar.

 

Bij Voltbikes.nl geloven we in de kracht van pedalen en de vrijheid van de open weg. Fiets met ons mee naar een duurzamere toekomst!

 

Waarom kiezen voor onze Legale Fatbikes?

Bij Voltbikes.nl bieden we hoogwaardige, legale fatbikes met 1 jaar garantie. Onze fietsen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ze voldoen ook aan alle wettelijke normen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Voordelen van Fietsen naar het Werk met een Fatbike van Voltbikes.nl:

  • Comfortabele Ritten: Geniet van soepele en comfortabele ritten, zelfs op ruiger terrein.
  • Stijlvol Design: Onze fatbikes combineren functionaliteit met een oogstrelend design.
  • Milieuvriendelijk: Verminder je ecologische voetafdruk en draag bij aan een groenere planeet.
  • Vitaliteit en Gezondheid: Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid en vitaliteit.

 

Maak de overstap naar duurzaam!

De tijd om de overstap te maken naar duurzaam woon-werkverkeer is nu! Ontdek de mogelijkheden van het fietsplan en geniet van de vrijheid van fietsen naar je werk. Neem vandaag nog contact met ons op om je fietsplan in te dienen en te ontdekken hoe onze legale fatbikes perfect passen in jouw nieuwe, gezonde levensstijl!

 

 

Wil je meer informatie? Klik dan hier om contact op te nemen met een van onze specialisten. 

 

 

INTERESSE IN EEN FATBIKE VAN VOLT?

Onze hoogwaardige e-bikes bieden een groene en duurzame mobiliteitsoplossing.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

ONTDEK MEER

B2B

FATBIKE

Fatbikes in het nieuws

In het nieuws zien we regelmatig berichten over fatbikes die de aandacht trekken, maar helaas niet altijd op een positieve manier. Opvallend genoeg lijkt de negatieve perceptie niet in lijn te zijn met de werkelijkheid van wat een fatbike werkelijk is: een elektrische fiets met dikke banden.

Beste Fatbike 2023

De beste Fatbike van 2023

De wereld van elektrische fatbikes heeft in 2023 een nieuwe dimensie bereikt, met een overvloed aan keuzes voor avontuurlijke fietsers. Onder de populairste modellen van

SECRET DISCOUNT deal

Sta je op het punt om een Fatbike aan te schaffen? Dan hebben wij een secret deal. Stuur ons een WhatsApp-berichtje met “secret” en ontvang dit unieke cadeau bij je fatbike.